About Us

behind the scenes at The ITSociety

About The ITSociety

The ITSociety bestaat uit een groep IT specialisten, die allemaal mede-eigenaar zijn.

Allemaal ICT professionals die hun vak heel goed verstaan, en u graag willen helpen. 

Onze bedrijfsvorm is uniek en dat biedt veel voordelen voor onze klanten. 

Bij The ITSociety krijg je de beschikking over alle kennis en inzet van alle verschillende soorten specialisten op het moment dat u dat nodig heeft. Dus ook even tussendoor. Van alle professioneels is precies bekend wat hun specialisme en deelspecialisme zijn, en op het moment dat u een specifieke kennis nodig heeft kunt u daar een beroep op doen. De professional zal afhankelijk van de situatie op locatie of remote gaan helpen.

Alle specialisten hebben een echte 24-7 ondernemers mentaliteit, waardoor u altijd terug kan vallen op ondersteuning, ook na werktijd, maar ook zelfs als de professional niet meer werkzaam is bij u.

Verder proberen wij ons op tal van andere zaken verder te onderscheiden. Wat ons uniek maakt is dat wij een selectie systeem ontwikkeld hebben waarmee u de juiste man of vrouw kunt vinden voor de job. Matchen op cv is vaak lastig en tijdrovend, en dat hebben wij overbodig gemaakt. 

Verder hechten wij veel waarde aan hoe onze klanten onze diensten ervaren, en daarom vragen wij tijdens en na de inzetperiode of de dienstverlening naar wens was. Ook deze informatie wordt gebruikt bij het matching systeem zodat u veel eenvoudiger in staat bent om een selectie te maken, en daarbij ook een  indruk te krijgen van de kennis, ervaring en houding van de professionals van The ITSociety bij andere klanten.

Digital Lovers

Alle professionals bij The ITSociety hebben een enorm passie voor information technologie en de toepasbaarheid, en dat klinkt als een cliché, maar dit is echt zo.

Door het delen van deze passie onder de verschillende ITSociety professionals en klanten ontstaat een enorme synergie.

Wij organiseren op een vaste regelmaat kennis sessies waarbij nieuwe (maar soms ook oude) nuttige onderwerpen doorgenomen worden. Deze kennis sessies worden gegeven door de ITSociety professionals zelf. Deze sessies kunnen bijgewoond worden door andere ITSociety professionals, maar ook door de klanten. Dit kan op locatie, maar ook middels een webinar.

We stop at nothing

De professionals van The ITSociety zijn zeker niet voor één gat te vangen. Voor elk probleem hebben wij een oplossing. Omdat The ITSociety bestaat uit  professionals met verschillende achtergronden en kennis kunnen lastige problemen altijd voorgelegd aan ons gehele team.

We Love To Explore​

The ITSociety is altijd bezig met innovatie. Wij zijn daarbij op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen en methoden waar onze klanten baat bij zouden hebben. Hiervoor houden wij kennis sessies en bezoeken seminars en volgen blogs van bekende MVP’s. Als klant kunt u ook altijd zo’n sessie bijwonen.

We Take It Step-By-Step

Eerst nadenken en dat doen is een bekend gezegde dat eigenlijk altijd juist is.

Binnen de ICT geld dit des te meer.

Wij beschikken bij The ITSociety over vele draaiboeken, best practices en werkinstructies die we delen met onze klanten. 

We Keep It Simple

Onze ervaring leert ons dat kleinere en goed te begrijpen omgevingen veel beter te ontwikkelen en beheren zijn. Niet alle omgevingen zijn klein en eenvoudig omdat het zo gegroeid is, of omdat er gekozen is voor een complex product of omdat de infra te complex is. Wij helpen u hierbij  graag bij het bedenken van een aanpak om omgevingen simpeler te maken.

IT as a Service

The ITSociety als verlenging van uw ICT afdeling

The ITSociety wilt u graag helemaal ontzorgen zodat u eigenlijk nooit zonder professionele ICT ondersteuning zal komen te zitten, en u voor continuiteit kan zorgen zodat uw bedrijfsprocessen altijd optimaal ondersteund blijven worden.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over dit onderwerp.

 

meet our amazing team

De "knappe" koppen achter The ITSociety

Patrick van Nederpelt

Ontwikkelaar / DBA & founder

Jennie Ravenstein

Agile/Scrum/Lean Specialist

Rob Jansen

Network Specialist

Susan Polanski

Digital Marketeer

Lisa Boontje

Fintech specialist

Jannie Visser

Business analist

Ed van Dongen

Linux specialist

Corina van Staveren

Test specialist

Nora Timmermans

Web Designer

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?